BUAT DUIT SAMPAI RAYA SAKAN !

"Projek Raya Bulan Bintang 2023.."


Musim Raya adalah musim  "buat duit kaw-kaw"  bagi semua, tak kira student, suri rumah, pekerja kerajaan, swasta dan ramai lagi.


Setahun hanya sekali, pelanggan tak sabar membeli, siapa terlepas peluang memang rugi!




ANDA  WAJIB JOIN PROJEK RAYA BULAN BINTANG JIKA ANDA ,

❓Tak tahu nak jual apa di musim perayaan

❓ Penat makan gaji dan nak ada side income yang lumayan

❓ Letih jual produk margin rendah & susah jual

❓ Mereka yang hilang pekerjaan & terpaksa meminjam

❓ Sering ikat perut untuk makan

❓ Berkira - kira duit untuk bagi mak ayah

❓ Tengah bulan je duit dah habis

❓ Majikan tak bagi bonus

❓ Kenaikan gaji terlampau sikit

❓ Komitmen bulanan tinggi




Jika anda mempunyai masalah seperti diatas, anda wajib baca ni sampai habis


---


Jom fikir jap..


Berapa duit belanja anda nak untuk raya tahun ni?


RM1,000?


RM5,000?


RM10,000?


Atau nak kumpul RM15,000?


Mudah je kalau anda Jual Baju Raya Bulan Bintang!






Kenapa Produk Bulan Bintang Senang Untuk Anda Jual?



1. Baju Melayu No 1 Pilihan Rakyat Malaysia


2.Terkenal di seluruh platform media social


2. Kolaborasi bersama selebriti dan influencer terkenal


3. Iklan di radio gergasi ERA fm , HOT fm & ZAYAN fm


4. Iklan di 3D billboard berhadapan KLCC


5. Design untuk lelaki, wanita & kanak-kanak

- mudah untuk jual pada yang berkeluarga









Lebih 500,000 Helai Baju Melayu Terjual Pada Tahun Raya 2022





KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP BULAN BINTANG ?





APA YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA SERTAI KAMI ?




1. Kelas & Coaching (bernilai RM3999)


kelas akan diadakan 2 - 3 kali seminggu sehingga habis projek raya




Tak Tahu Cara Nak Mula Bisnes Online?

   

Jangan Risau.. Kami sediakan kelas dan guide satu persatu untuk bantu anda buat jualan.

Anda hanya perlu copy paste sahaja teknik yang kami dedahkan!





2. E-book step by step berniaga online (RM199)



Khas untuk  100 Orang Terawal yang daftar Dropship Bulan Bintang.

BONUS KHAS bernilai lebih dari RM4,000 secara PERCUMA selepas pendaftaran !











3. Komisyen yang besar tanpa perlu pegang stok


- Komisyen sehingga RM30



4. TOP Dropship Reward




2 tiket menunaikan Umrah di Kota Suci bersama pasangan anda bernilai RM 10,000 !






Apple Iphone 14 256gb bernilai RM4,699 !






Apple Watch latest model bernilai RM 1299 !





TUGAS ANDA:


1) Kumpul Order

2) Hantar Pada HQ


UNTUNG ANDA PUNYA..


.

.

.


"Eh, Itu je?"


Yezza! Itu je.. Hantar Order customer, 

Yang lain HQ settlekan.


Mudah ke mudah sangat?


==============================


Special Hari Ini


Teknik Jana Sales Pertama


1. Cuba anda tuliskan 3 orang kenalan rapat

2. Bagitau 3 orang kenalan rapat anda yang anda join ejen kepada jenama Bulan Bintang untuk projek raya 2022 ini

3. Tunjukkan gambar-gambar baju pada mereka (baju melayu, baju kurung, baju kanak-kanak)

4. Pasti sekurang-kurangnya seorang dari mereka akan order kepada anda


Mudah kan?


==============================


Ini baru 1 tips yang kami kongsikan..


Cuba bayangkan anda join team kami dan ikuti segala kelas2 yang kami sediakan.


RM15,000 tahun ni pasti dalam genggaman


------------------------


"Eh jap jap.. Raya kan lambat lagi? Tak awal sangat ke daftar sekarang?"


Oh tidak.. Sekarang lah masa yang terbaik untuk anda mendaftar.


Ini 5 sebab kenapa anda kena rebut peluang ni sekarang:


1) Supaya anda sempat belajar ilmu bisnes & marketing terkini untuk bantu anda buat jualan.


2) Supaya anda boleh asah skill menjual anda sebelum musim raya.


3) Supaya anda mahir tentang produk dan tak terkial-kial nak jual dekat musim raya nanti.


4) Kalau anda buat kesilapan dalam bisnes kami boleh bantu cepat-cepat betulkan.


5) Kuota sangat limited. Lepas capai kuota, mungkin yuran akan dinaikkan, atau peluang ni akan ditutup terus!


Mesti anda dah taknak bertangguh kan?


------------------------


Lagi sekali, ini apa yang anda akan dapat kalau sertai hari ni:



1. Kelas & Coaching Eksklusif (Bernilai RM4999)
2. E-book step by step berniaga online (Bernilai RM199)

3. Margin keuntungan lumayan (Tak terkira)

4. Reward Top Dropship (Tak terkira)


===================

NILAI TOTAL: RM5,198

===================



Berapa yuran yang kami tawarkan?


Jangan risau.. Anda tak perlu bayar RM5,198..


Untuk jadi Dropship, yuran ASAL adalah sebanyak RM100 , TETAPI 



Khas untuk 100 orang terawal hari ini


Saya nak bagi offer terlajak special untuk anda


Hanya RM50 sahaja untuk sertai Projek Raya Bulan Bintang 2023.


(Yuran sekali seumur hidup)




Jangan hanya tunggu dan lihat!


Masa berjalan sangat pantas.


Nanti sedar-sedar, dah puasa, dah raya, poket masih kosong.


Jom ambil peluang sekarang, sertai Projek Raya Bulan Bintang 2023.


Sama-sama kita raya sakan tahun ni.


---


Bagaimana nak sertai?



1. Sila isi Nama, Alamat & No tel dibawah


2. Buat pembayaran yuran RM50


3. Join Telegram yang kami sediakan dan tunggu update dari admin 




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
DROPSHIP BULAN BINTANG
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN